Steikas su krevetėmis ir česnakiniu sviestu

15 min

1 porcija

Ingredientai

  • 1 „Feel the Beef“ antrekotas
  • 10 vnt. karališkųjų krevečių
  • 2 v. š. sviesto
  • 2 skiltelės česnako
  • Druska, pipirai

Česnakiniam sviestui:

  • 1 v. š. sviesto
  • 1 skiltelės česnako
  • Šviežio rozmarino
  • Šviežio čiobrelio
  • Druskos, pipirų

Gaminimo eiga

  1. Paruošiame česnakinį sviestą: kambario temperatūros sviestą sumaišome su trintu česnaku, smulkintu rozmarinu ir čiobreliu, druska ir pipirais. 
  2. Labai gerai įkaitiname keptuvę. Į ją dedame šaukštą sviesto. Kai sviestas išsilydo, dedame kambario temperatūros jautieną ir kepame ant didelės kaitros lygiai 8 minutes, tiksliai kas minutę apversdami. 
  3. Iškepusią jautieną išimame iš keptuvės, pabarstome druska ir pipirais bei leidžiame 5 minutes „pailsėti“. 
  4. Kol jautiena „ilsisi“, iškepame krevetes. Keptuvėje įkaitiname šaukštą sviesto, sudedame krevetes ir kepame 3 minutes. Įtarkuojame česnaką, pabarstome druska ir pipirais ir kepiname dar minutę. 
  5. Patiekdami ant mėsos dedame česnakinį sviestą, o krevetes patiekiame šalia. 

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.