Paruošiame česnakinį sviestą: kambario temperatūros sviestą sumaišome su trintu česnaku, smulkintu rozmarinu ir čiobreliu, druska ir pipirais.
Labai gerai įkaitiname keptuvę. Į ją dedame šaukštą sviesto. Kai sviestas išsilydo, dedame kambario temperatūros jautieną ir kepame ant didelės kaitros lygiai 8 minutes, tiksliai kas minutę apversdami.
Iškepusią jautieną išimame iš keptuvės, pabarstome druska ir pipirais bei leidžiame 5 minutes „pailsėti“.
Kol jautiena „ilsisi“, iškepame krevetes. Keptuvėje įkaitiname šaukštą sviesto, sudedame krevetes ir kepame 3 minutes. Įtarkuojame česnaką, pabarstome druska ir pipirais ir kepiname dar minutę.
Patiekdami ant mėsos dedame česnakinį sviestą, o krevetes patiekiame šalia.
Mėgstantiems gaminti…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.