Sriuba su jautienos išpjova ir avinžirniais

1 val.

Jautienos išpjova

4 porcijos

Gyvulio dalis

Jautienos išpjova

Ingredientai

  • 400 g „Agaras“ jautienos išpjovos pjausnių
  • 1 skardinės avinžirnių
  • 1 vidutinės cukinijos
  • 2 šviesių paprikų
  • Kelių šalotų
  • Kelių skiltelių smulkinto česnako
  • 1 poros
  • ~1l. vištienos arba jautienos sultinio
  • Vandens reguliuoti tirštumui
  • Prieskonių: jūros druskos, šviežiai grūstų pipirų, raudonėlio

 

PATIEKTI REIKĖS:

  • kimči (negailėti ir skysčio)
  • grietinės

Produktai

Jautienos išpjovos pjausniai 200 g

49 in stock

€ 7.99

Produktai

Jautienos išpjovos pjausniai 200 g

€ 7.99

49 in stock

Gaminimo eiga

  1. Alyvuogių aliejuje apskrudiname mažais gabalėliais pjaustytą „Agaro“ jautieną, kol gražiai paruduoja. Atidedame.
  2. Toje pačioje keptuvėje apkepame šalotus, česnakus, porą, cukinijas ir paprikas kartu su prieskoniais.
  3. Grąžiname atgal į puodą jautieną, pilame sultinio ir vandens. Troškiname minimalioje kaitroje apie 45 min.
  4. Patiekiame su šlakeliu grietinės arba jogurto ir aštriu kimči, kuris kuria skonio harmoniją lėkštėje ir burnoje.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.