Paruošiame grilį kepimui. Kambario temperatūros jautieną kepame po 3 minutes iš abiejų pusių uždarytame 250 laipsnių grilyje. Jeigu turite, naudokite mėsos termometrą – vidutiniškai iškeptos jautienos vidinė temperatūra bus apie 57 °C.
Išėmę mėsą iš grilio pabarstome druska ir pipirais, leidžiame pailsėti 5–10 min., tuomet supjaustome juostelėmis.
Arbūzo riekeles kepame ant grilio po kelias minutes iš abiejų pusių, kol lengvai apskrunda.
Į lėkštes dėliojame gražgarstes, jautienos juosteles, apkepto arbūzo riekeles, pjaustytus pomidoriukus, raudonąjį svogūną ir viską pabarstome feta.
Salotas pašlakstome balzaminiu actu, alyvuogių aliejumi ir pagardiname druska bei pipirais.
Mėgstantiems gaminti…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.