Pita su brandintos jautienos papilvės stormena, tzatziki padažu ir mėtų lapeliais

15 min

2 porcijos

Ingredientai

  • 200 g „Feel the Beef“ brandintos jautienos papilvės stormena
  • 60 g graikiškas jogurtas
  • 2 g mėta
  • 80 g agurkas
  • 5 g tzatziki prieskonių mišinys
  • 2 vnt pitos didelės
  • Druska
  • Pipirai
  • Cukrus

Gaminimo eiga

  1. Pitas atlaidinkite šaldytuve +4-+6C.
  2. Agurką sutarkuokite stambesne tarką, pabarstykite druska ir palaikykite 5 minutes.
  3. Pradėjus vandenyti, nuspauskite. Sudėkite jogurtą, Tzatziki prieskonius, agurką, pagardinkite cukrumi, druska, pipirais ir išmaišykite iki vientiso padažo.
  4. Mėtų lapelius paplėšykite.
  5. Pitas pakepkite ant grotelių 1-2 minutes, pavartant.
  6. Jautienos papilvės stormeną kepkite iki norimo iškepimo laipsnio, supjaustykite juostelėmis, pagardinkite druska, pipirais.
  7. Pakeptas pitas pjaukite pusiau, dėkite tzatziki padažo, mėtų lapelių ir jautienos.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.