Pavasarinės salotos su steiko juostelėmis ir kiaušiniu
20 min
2 porcijos
Ingredientai
1 “Feel the Beef“ marmurinės jautienos antrekoto
Aliejaus kepimui
Druskos, pipirų
2 kiaušinių
Romaninių salotų
1 agurko
Ridikėlių
50 g fetos sūrio
Kaparėlių
Šviežių krapų
Padažui reikės:
3 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v.š. grūdėtųjų garstyčių
1 v.š. medaus
1 v.š. citrinos sulčių
Druskos, pipirų
Gaminimo eiga
Išverdame kiaušinius.
Paruošiame padažą: indelyje sumaišome visus padažo ingredientus.
Ruošiame jautieną: gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi, į ją dedame kambario temperatūros jautieną ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes, kas minutę apversdami (jei norite pilnai kepto steiko, kepkite 12 minučių). Iškepusią mėsą pabarstome druska ir pipirais. Iš karto nepjaustome, leidžiame pastovėti kambario temperatūroje 5 minutes.