Pagardiname druska, pipirais, ir kepame ant nedidelės kaitros apie 20 min., kol svogūnai karamelizuosis. Perdedame juos į atskirą dubenėlį, apšlakstome balzaminiu actu.
Keptuvėje vėl įkaitiname 2 šaukštus aliejaus ir 2 šaukštus sviesto. Riebaluose apkepiname brandintos jautienos kepsnius: po 1 min. iš abiejų pusių ant stiprios kaitros, tada po 2 min. iš abiejų pusių sumažinę kaitrą.
Kepsnius perkeliame į lėkštę, pabarstome druska, pipirais, uždengiame folija ir paliekame keletą minučių pastovėti.
Tuo metu skrudintuve arba ant sausos keptuvės paskrudiname mėsainių bandeles.
Ant apatinės puselės uždedame keletą salotų lapų, bazilikų lapelių, tada – karamelizuotų svogūnų, ant jų – plonomis riekelėmis supjaustyto brandintos jautienos kepsnio „Minutė“. Pagardiname šaukštu spanguolių uogienės ir apvožiame viršutine bandelės pusele.
Mėgstantiems gaminti…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.