2 pakuočių „Feel the Beef“ 60 dienų brandintos jautienos išpjovos
1 pomidoro
1 mocarelos rutuliuko
Druskos, pipirų
Šlakelio aliejaus
Balzaminio kremo | Patiekimui
Šviežio baziliko lapelių | Patiekimui
Gaminimo eiga
Kepame jautieną. Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kambario temperatūros jautieną kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Jeigu turite, naudokite mėsos termometrą. Vidutiniškai iškeptos jautienos vidinė temperatūra bus apie 57 °C. Išėmę mėsą iš keptuvės pabarstome druska ir pipirais bei leidžiame jai pastovėti 5–10 min.
Riekelėmis supjaustome pomidorą ir mocarelą.
Ant jautienos steikų dėliojame pomidoro ir mocarelos riekeles, pašlakstome balzaminiu kremu, dėliojame šviežio baziliko lapelius.
Mėgstantiems gaminti…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.