Ištraukiame mėsą iš šaldytuvo likus bent valandai iki gamybos. Mėsa iškeps minkštesnė, jei prieš kepant spės atšilti iki kambario temperatūros.
Keptuvėje gerai įkaitiname aliejų, dedame jautieną, kepame 4 minutes iš vienos pusės, apverčiame ir kepame dar 4 minutes. Galite reguliuoti kepimo trukmę pagal savo mėgstamą jautienos iškepimo lygį.
Iškeptą mėsą atidedame į lėkštę, pabarstomedruska ir pipirais. Neskubėkime pjaustyti, kol paruošime salotas.
Indelyje sumaišykime visus padažo ingredientus.
Gražgarstes ir špinatus nuplauname ir nusausiname.
Į lėkštę dedame salotas, svogūną, granato sėklas, riešutus, sūrį.
Supjaustome jautieną juostelėmis, sudedame į salotas.
Apšlakstome paruoštu padažu.
Mėgstantiems gaminti…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.