250 g „Feel the Beef“ brandintos jautienos nugarinės
druskos
grūstų pipirų
5 g šviežio česnako
šviežio rozmarino
50 g vytintos kiaulienos pažandės Guanciale
100 g virtų brokolių
100 g pievagrybių
100 g kriaušių
Kario ir mangų padažo
Žalumynų
Gaminimo eiga
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus, 40 g sviesto ir dedame kepti jautieną. Kepame po porą minučių iš kiekvienos pusės. Kepdami mėsą pagardiname druska ir pipirais. Jei norite labiau iškepusios mėsos, dar 5–10 min. pakepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.
Karštam garnyrui keptuvėje įkaitiname kiaulienos pažandės griežinėlius, sudedame brokolius, pievagrybius ir pjaustytas kriaušes. Papildomai įdedame 40 g sviesto.
Pagardiname druska ir pipirais.
Mėgstantiems gaminti…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.