150 g „Feel the Beef“ 60 dienų brandintos jautienos išpjovos
druskos
grūstų pipirų
100 g cukinijų
100 g morkų
40 g vytinto jautienos kumpio Bresaola
2 bulvinių blynų
100 ml jautienos padažo Demi Glace žalumynų
Gaminimo eiga
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus, 40 g sviesto, dedame smulkintą česnaką ir kepame jautieną. Kepame po porą minučių iš kiekvienos pusės. Kepdami mėsą pasūdome ir pagardiname pipirais. Jei norite labiau iškepusios mėsos, dar 5–10 min. pakepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.
Karštam garnyrui keptuvėje įkaitiname 40 g sviesto ir apkepame Bresaola kumpį su smulkiai kubeliais pjaustytomis morkomis ir cukinijomis.
Išsikepame bulvinius blynus.
Viską sluoksniuojame lėkštėje, papuošiame žalumynais ir patiekiame su
Demi Glace padažu.
Mėgstantiems gaminti…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.