Jautienos didkepsnis užkeptas pievagrybiais ir parmezano sūriu

25 min

5 porcijos

Ingredientai

  • 5 „Feel the Beef“ jautienos didkepsniai „Topside“
  • 500 g pievagrybių
  • 300 g svogūnų
  • 100 g česnakų
  • 10 g šviežio čiobrelio
  • 10 g šviežio rozmarino
  • 4 kiaušinio tryniai
  • 100 ml grietinėlės
  • 30 g česnakų laiškų
  • 100 g parmezano
  • 1 v. š. Dižono garstyčių
  • Druska ir pipirai
  • 50 g aliejaus
  • 1 cukinija
  • 300 g smidrų
  • 300 g vyšninių pomidorų su šakelėmis

Gaminimo eiga

  1. Aliejuje pakepiname smulkintą svogūną, nepjaustytą česnaką, čiobrelį ir rozmariną.
  2. Supjaustytus grybus pakepame kartu su svogūnais.
  3. Suplakame grietinėlę, sumaišome su kiaušinių tryniais ir sumaišome su grybais bei svogūnais, pagardiname pjaustytais česnakų laiškais. Masę paskaniname druska ir pipirais.
  4. Jautieną pagardiname druska ir pipirais, aptepame aliejumi. Kiekvieną pusę kepame po 4 minutes. Garstyčiomis patepame mėsos viršų, ant viršaus dedame grybų masę ir apibarstome parmezanu. Kepame apie 3 min., kol išsilydys sūris.
  5. Cukiniją, smidrus ir pomidorus apkepame grilyje.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.