Mėsą 30 min. palaikome kambario temperatūroje, nusausiname. Mėsą tepame aliejumi, apiberiame druska ir pipirais.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir apkepame mėsą iš abiejų pusių.
Į keptuvę dedame šakelę čiobrelio ir česnako skilteles, o pačią keptuvę – į iki 220 °C įkaitintą orkaitę 3-5 minutėms.
Galiausiai išimame keptuvę iš orkaitės ir ant mėsos dedame sviesto kubelius – leidžiame jiems ištirpti. Prieš patiekdami leidžiame mėsai 5 min. „pailsėti“.
Ruošiame garnyrą: puode pakaitiname konservuotus pomidorus bei baklažanus. Pagardiname juos druska, pipirais, smulkinta kalendra, kaparių uogomis bei kedrinėmis pinijomis.
Mėgstantiems gaminti…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.