Į keptuvę dedame 1 v. š. sviesto ir 1 v. š. alyvuogių aliejaus. Kai sviestas išsilydo, sudedame bulvių skilteles, kepame ant vidutinės kaitros maišydami apie 10 minučių. Tuomet įtarkuojame česnaką, suberiame smulkintas (arba džiovintas) žoleles (kiekvienos maždaug po 1/2 a. š.), beriame druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišome ir kepiname dar keletą minučių, kol bulvės pilnai iškeps. Iškepusias bulves atidedame.
Į keptuvę dedame 1 v. š. sviesto ir 1 v. š. alyvuogių aliejaus. Kai sviestas išsilydys, sudedame jautienos juosteles ir kepame ant didelės kaitros 1-2 minutes (keptuvė turi būti gerai įkaitusi). Kepdami apverčiame jautienos juosteles. Tikslus kepimo laikas priklauso nuo pageidaujamo jautienos iškepimo lygio – neperkepkite.
Į keptuvę grąžiname bulvių skilteles, viską pabarstome šviežiomis žolelėmis ir patiekiame.
Mėgstantiems gaminti…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.