Grill T-Bone kepsniai su grill persikais

30 min

2 porcijos

Ingredientai

  • 2 „Feel the Beef“ T-Bone kepsnių
  • Kelių saujų gražgarsčių
  • 2 persikų
  • 100 g mocarelos

Prieskonių mišiniui reikės:

  • 1 a. š. malto kumino
  • 1 a. š. maltos saldžiosios paprikos
  • 1 a. š. svogūnų granulių
  • 1 a. š. česnakų granulių
  • Druskos, pipirų

Padažui reikės:

  • 2 v. š. balzaminio acto
  • 4 v. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 a. š. medaus
  • Druskos, pipirų

Gaminimo eiga

  1. Indelyje sumaišome prieskonius: maltą kuminą, maltą saldžiąją papriką, svogūnų ir česnakų granules bei druską ir pipirus.
  2. Įtriname jautienos kepsnius paruoštu prieskonių mišiniu.
  3. Persikus perpjauname perpus ir išimame kauliukus.
  4. Pasiruošiame padažą: sumaišome visus ingredientus.
  5. Kambario temperatūros jautieną kepame po 4 minutes iš abiejų pusių uždarytame 250 laipsnių grilyje. Jeigu turite, naudokite mėsos termometrą – vidutiniškai iškeptos jautienos vidinė temperatūra bus apie 57 °C. Išėmę mėsą iš grilio leidžiame jai pailsėti 5–10 min.
  6. Į grilį dedame persikus ir kepame po kelias minutes iš abiejų pusių, kol vaisiai gražiai apskrunda.
  7. Į lėkštes dedame kepsnius, apkeptus persikus, apdėliojame gražgarstėmis, gardiname plėšyta mocarela ir apšlakstome paruoštu padažu.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.