Brandintos jautienos T-Bone steikas su grilintomis daržovėmis

15 min

1

Ingredientai

  • „Feel the Beef“ brandintos jautienos T-Bone kepsnys
  • 30 g alyvuogių aliejaus
  • Druska, pipirai
  • Šviežias rozmarinas
  • 30 g česnako
  • 50 g sviesto
  • 100 g grilintų cukinijų
  • 100 g grilintų paprikų „Piquillo“
  • 1 skardinė vyšninių pomidoriukų savo sultyse

Gaminimo eiga

  1. Mėsą palaikome kambario temperatūroje 30 min., nusausiname. Mėsą tepame aliejumi, apiberiame druska ir pipirais.
  2. Gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi ir apkepame mėsą iš visų pusių.
  3. Į keptuvę pridedame sviesto, česnako, rozmarino ir šauname į orkaitę (220° C 2-3 min.). Prieš patiekdami, leidžiame mėsai 5 min. „pailsėti“.
  4. Ruošiame garnyrą: ant trupučio aliejaus pakaitiname smulkintą česnaką, rozmariną, grilintas cukinijas, „Piquillo“ paprikas, vyšninius pomidorus. Pagardiname druska ir pipirais.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.