Brandintos jautienos dubenėli

30 min.

Jautienos kumpio didkepsnis

4 porcijos

Gyvulio dalis

Jautienos kumpio didkepsnis

Ingredientai

  • 2 „Feel the Beef“ jautienos kumpio didkepsnių
  • 1 v. š. aliejaus
  • Druskos, pipirų
  • 200 g ryžių
  • 100 g edamame pupelių
  • 1 agurko
  • 1 avokado
  • Kelių ridikėlių
  • Čili pipiro
  • Sezamų sėklų
  • Svogūno laiškų

 

PADAŽUI REIKĖS:

  • 4 v. š. sojų padažo
  • 1 v. š. cukraus arba medaus
  • 1 v. š. skrudintų sezamų aliejaus
  • 1 v. š. ryžių acto
  • 1 skiltelės česnako

Produktai

30 d. Brandintas kumpio didkepsnis „Round steak“ 300 g

21 in stock

€ 7.49

Produktai

30 d. Brandintas kumpio didkepsnis „Round steak“ 300 g

€ 7.49

21 in stock

Gaminimo eiga

  1. Ištraukiame jautieną iš šaldytuvo likus bent valandai iki gamybos.
  2. Išverdame ryžius.
  3. Labai gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi, dedame jautienos kumpio didkepsnius ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes kas minutę apversdami.
  4. Iškepusią mėsą pabarstome druska ir pipirais, prieš pjaustydami leidžiame pailsėti 10 minučių, tuomet supjaustome maždaug 1 centimetro gabalėliais.
  5. Keptuvėje kelias minutes apkepiname edamame pupeles.
  6. Indelyje sumaišome visus padažo ingredientus.
  7. Į dubenėlius dedame ryžių, ant viršaus dėliojame steiko gabalėlių, agurkų, ridikėlių, avokadų, edamame pupelių.
  8. Viską apšlakstome paruoštu padažu, pabarstome sezamų sėklų, čili griežinėlių ir smulkintų svogūno laiškų.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.