Azijietiškai marinuoti grilintos jautienos iešmeliai

20 min

3 porcijos

Ingredientai

  • 3 „Feel the Beef“ jautienos nugarinės kepsniai
  • 100 ml sojų padažo
  • 4 v. š. skrudintų sezamų aliejaus
  • 3 v. š. cukraus
  • 5 skiltelės česnako
  • 5 cm imbiero šaknies

Patiekimui:

  • Sezamų sėklų
  • Čili dribsnių
  • Svogūnų laiškų

Gaminimo eiga

  1. Jautieną supjaustome maždaug 2 cm pločio gabalėliais.
  2. Indelyje sumaišome sojų padažą, skrudintų sezamų aliejų, cukrų, įtarkuojame česnaką ir imbierą.
  3. Jautienos gabalėlius dedame į paruoštą marinatą, uždengiame plėvele ir leidžiame marinuotis mažiausiai 3 valandas.
  4. Pasimarinavusią jautieną veriame ant iešmelių.
  5. Įkaitiname grilį ir iškepame jautienos iešmelius. Kepame kartas nuo karto pavartydami maždaug 10 minučių.
  6. Patiekdami pabarstome sezamų sėklomis, čili dribsniais ir svogūnų laiškais.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.