Dideliame puode pakaitinkite pusę aliejaus, jame apkepinkite susmulkintus svogūnus, kol taps permatomi. Sudėkite susmulkintus česnakus, pakepkite dar pusę minutės. Tada suberkitesusmulkintą papriką. Išmaišykite, kepkite ant vidutinės ugnies apie 7 minutes.
Kol daržovės kepa puode, keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų. Jame apkepkite truputį pasmulkintus jautienos gabalėlius, po 1 min. iš visų pusių. Kai tik apkeps, mėsos gabalėlius perkelkite į puodą su daržovėmis. Ten pat sudėkite konservuotus pomidorus, suberkite kubeliais supjaustytas abiejų rūšių bulves, susmulkintą cukiniją, pasmulkintus abrikosus, supilkite sultinį. Viską pakaitinkite iki virimo, tada sumažinkite kaitrą ir palikite troškintis 1 val.
Po valandos patikrinkite, ar užtenka druskos, ar nereikia daugiau pipirų. Suberkite konservuotus kukurūzus, pavirkite dar 5 min.
Mėgstantiems gaminti…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.