APRAŠYMAS: | 30 d. Sausai brandintas jautienos antrekotas |
MAISTINGUMO DEKLARACIJA: | Jautienos antrekotas |
100 g vidutiniškai: | |
Energetinė vertė: | 1098 kJ / 262 kcal |
Riebalai: | 21,3 g |
Sočiosios riebalų rūgštys: | 9,0 g |
Angliavandeniai: | 0 g |
Cukrus: | 0 g |
Baltymai: | 18,2 g |
Druska: | 0 g |
PAKUOTĖS SVORIS, G: | 0,260 |
EAN | 4779020820283 |
LAIKYMO TEMPERATŪRA: | 00C – +40C |
TINKAMUMO VARTOTI TERMINAS: | 12 dienų, pažeidus pakuotę, produktą suvartoti per 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. |
BRANDINIMO BŪDAS: | Šlapias |
30 d. Sausai brandintas jautienos antrekotas 260 g
10.99 € / vnt.
Brandintas jautienos antrekoto pjausnys yra paruošiamas iš 30 dienų sausai brandintos jautienos antrekotinio apvalainio, kuris gaunamas išpjovus ilgojo nugaros raumens (lot. longissimus dorsi) dalį esančią šalia sprando. Antrekotą sudaro keli raumenys, todėl kiekvienas sluoksnis turi skirtingus skonius, poskonius ir tekstūrą. Antrekoto akis arba širdis, bei antrekoto karūna arba kepurė, kuri pasižymi ypač minkšta tekstūra.
18 in stock
Užsakymai yra pateikiami nuo pirmadienio iki ketvirtadienio.
Užsakymų pristatymai yra vykdomi darbo dienomis nuo pirmadienio iki penktadienio.
Priklausomai nuo pristatymo vietos užsakymas jus pasieks per 24-36 val. nuo išsiuntimo iš mūsų sandėlių.
Užsakymai pateikti penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį bus paruošti ir išsiųsti per pirmadienį arba antradienį.
Kai užsakymas bus išsiųstas, gausite automatinį pranešimą su sekimo informacija bei numatomu pristatymo laiku el. paštu bei trumpąją žinute.
Kiekvienas užsakymas reikalaujantis temperatūrinio rėžimo yra pateikiamas termoizoliacinėje dėžėje, tokiu būdu yra užtikrinama, kad temperatūra viso pristatymo metu išliktų nepakitusi. Dėl šviežio gaminio ypatybių, gavus užsakytas prekes, svarbu kaip įmanoma skubiau padėti laikyti vėsiai.
Receptai gaminti namuose…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.
Reviews
There are no reviews yet.