Graikiška pietų dežutė su jautiena

30 min.

Antrekotas

4 porcijos

Gyvulio dalis

Antrekotas

Ingredientai

  • 2 „Feel the Beef“ antrekotų
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 v. š. citrinos sulčių
  • 1 skiltelės česnako
  • 1 a. š. maltos rūkytos paprikos
  • 1 a. š. džiovinto raudonėlio
  • Druskos, pipirų.

 

TZATZIKI PADAŽUI REIKĖS:

  • 4 v. š. graikiško jogurto
  • 1 nedidelio agurko
  • 1 skiltelės česnako
  • Šlakelio citrinos sulčių
  • Saujelės šviežių krapų
  • Druskos, pipirų

 

PIETŲ DĖŽUTĖMS REIKĖS:

  • 1 stiklinės nevirtos bolivinės balandos
  • 2 stiklinių vandens arba sultinio
  • 2 agurkų
  • Vyšninių pomidorų
  • 1 raudonojo svogūno
  • Fetos
  • Juodųjų alyvuogių.

Produktai

30 d. Sausai brandintas jautienos antrekotas 260 g

30 in stock

€ 10.99

Produktai

30 d. Sausai brandintas jautienos antrekotas 260 g

€ 10.99

30 in stock

Gaminimo eiga

  1. Jautieną supjaustome juostelėmis ir sumaišome su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, trintu česnaku, paprika, raudonėliu, druska ir pipirais.
  2. Išverdame bolivinę balandą – kruopas nuplauname po tekančiu vandeniu, suberiame į keptuvę ir minutę pakaitiname. Supilame vandenį arba sultinį. Kai vanduo užverda, sumažiname kaitrą, kad vos burbuliuotų, uždengiame keptuvę ir verdame 15 minučių. Patraukiame keptuvę nuo kaitros ir vis dar uždengtas kruopas palaikome 5 minutes.
  3. Ruošiame tzatziki padažą: jogurtą sumaišome su tarkuotu agurku, česnaku, smulkintais krapais, citrinos sultimis, druska ir pipirais.
  4. Įkaitiname keptuvę, sudedame jautieną ir maišydami kepame ant didelės kaitros apie 8 minutes.
  5. Supjaustome daržoves, fetą ir alyvuoges.
  6. Į pietų dėžutes dedame bolivinės balandos, jautienos juostelių, padažo, daržovių, fetos ir alyvuogių.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.