Takai su jautienos nugarinės pjausniu

30 min.

Nugarinė

4 porcijos

Gyvulio dalis

Nugarinė

Ingredientai

  • 2 „Agaras“ jautienos nugarinės kepsnių
  • Druskos, pipirų
  • 6 mažų tortilijų
  • 100 g fetos
  • 1 jalapeno
  • Saujelės šviežių kalendrų

 

AVOKADŲ KREMUI REIKĖS:

  • 2 gerai prinokusių avokadų
  • 1 žaliosios citrinos sulčių
  • 1 v. š. graikiško jogurto
  • Druskos, pipirų

 

SALSAI REIKĖS:

  • 2 trumpavaisių agurkų
  • Arbūzo (maždaug tiek pat, kiek agurkų)
  • 1 nedidelio raudonojo svogūno
  • Saujelės šviežių kalendrų
  • 1 a. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 v. š. žaliosios citrinos sulčių
  • Druskos, pipirų

Produktai

Jautienos nugarinės pjausnys 220 g

28 in stock

€ 5.99

Produktai

Jautienos nugarinės pjausnys 220 g

€ 5.99

28 in stock

Gaminimo eiga

  1. Likus valandai iki kepimo ištraukiame kepsnius iš šaldytuvo.
  2. Ruošiame avokadų kremą: visus ingredientus sudedame į dubenį ir sutriname šakute.
  3. Ruošiame salsą: agurkus, arbūzus ir svogūną supjaustome nedideliais kubeliais ir sumaišome su likusiais ingredientais.
  4. Dedame kepsnius į kepsninę ir kepame pusantros minutės. Tada paverčiame 90 laipsnių kampu ir kepame dar pusantros minutės.
  5. Apverčiame kepsnius ir kepame dar 3 minutes, kepimo viduryje dar kartą paverčiame 90 laipsnių kampu.
  6. Iškepusią jautieną pabarstome druska ir pipirais bei leidžiame pailsėti kambario temperatūroje 5 minutes, tuomet supjaustome plonomis juostelėmis.
  7. Tortilijas pašildome kepsninėje.
  8. Ant tortilijų tepame avokadų kremo, dedame steiko juostelių ir salsos. Užtrupiname fetos, uždedame jalapeno griežinėlių ir šviežių kalendrų.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.