2 brandintos jautienos „Feel the Beef“ T-bone kepsnių
300 g virtų makaronų (fusilli)
150 g vyšninių pomidorų
50 g smulkintos keptos paprikos
75 g alyvuogių be kauliukų
50 g gražgarsčių
3 česnako skiltelių
80 ml bazilikų pesto
2 v. š. majonezo
80 ml alyvuogių aliejaus
60 ml balzaminio acto
1 v. š. smulkintų rozmarinų
Šlakelio sojų padažo
Žiupsnelio druskos ir maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
Kepsnius sudedame į didelį indą.
Sumaišome aliejų, actą, šlakelį sojų padažo, smulkintas česnako skilteles ir rozmarinus. Pagardiname druska ir pipirais ir supilame ant kepsnių, kad apsemtų. Atidedame į šoną 10 min., kad įsigertų skoniai.
Makaronus sudedame į didelį dubenį ir sumaišome su pesto ir majonezu, sudedame pjaustytus pomidorus, papriką, alyvuoges ir gražgarstes. Pagardiname druska ir pipirais. Išmaišome, kad visi skoniai susijungtų.
Kepsninę įkaitiname iki 220 °C ir kepame kepsnius tiesioginėje kaitroje po 2–3 min. iš kiekvienos pusės (arba kol vidinė temperatūra pasieks 53 laipsnius). Išėmę leidžiame mėsai 5 min. pailsėti.
Mėgstantiems gaminti…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.