Marmurinis antrekotas su vytintos šoninės garnyru

25 min

2 porcijos

Ingredientai

  • 250 g „Feel the Beef“ marmurinės jautienos antrekoto
  • druskos
  • grūstų pipirų
  • 100 g vytintos šoninės Pancetta
  • 150 g apvirtų bulvių su žalumynais
  • 50 g vyšninių pomidoriukų
  • 50 g salotų mišinio
  • 20 g svogūnų laiškų
  • 20 g šalotinių svogūnų
  • 30 g kaparėlių
  • 40 ml alyvuogių aliejaus
  • 15 g sviesto su žalumynais
  • Garstyčių padažo
  • Žalumynų

Gaminimo eiga

  1. Sausoje įkaitintoje keptuvėje kepame jautieną po porą minučių iš kiekvienos pusės. Kepdami mėsą pasūdome. Jei norite labiau iškepusios mėsos, dar 5–10 min. pakepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.
  2. Ruošiame karštą garnyrą: į skardą sudedame apvirtas bulves, apsuktas vytinta šonine. Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 10 min.
  3. Ruošiame salotas: sumaišome pomidoriukus, kaparėlius, salotų lapus, pjaustytus svogūnų laiškus ir svogūną. Pagardiname alyvuogių aliejumi.
  4. Papuošiame sviestu su žalumynais.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.