250 g „Feel the Beef“ marmurinės jautienos antrekoto
druskos
grūstų pipirų
100 g vytintos šoninės Pancetta
150 g apvirtų bulvių su žalumynais
50 g vyšninių pomidoriukų
50 g salotų mišinio
20 g svogūnų laiškų
20 g šalotinių svogūnų
30 g kaparėlių
40 ml alyvuogių aliejaus
15 g sviesto su žalumynais
Garstyčių padažo
Žalumynų
Gaminimo eiga
Sausoje įkaitintoje keptuvėje kepame jautieną po porą minučių iš kiekvienos pusės. Kepdami mėsą pasūdome. Jei norite labiau iškepusios mėsos, dar 5–10 min. pakepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.
Ruošiame karštą garnyrą: į skardą sudedame apvirtas bulves, apsuktas vytinta šonine. Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 10 min.