Ilonos mamos kotletukai

90 min

4 porcijos

Ingredientai

  • 1 kg „Feel the Beef“ maltos brandintos jautienos
  • 2 tarkuoti svogūnai
  • 2 kiaušiniai
  • Žiupsnelis druskos bei pipirų
  • Žiupsnelis raudonosios paprikos miltelių
  • Šviežias bazilikas
  • 400 ml pieno
  • 6 v. š. miltų
  • Alyvuogių aliejus
  • 500 ml grietinėlės
  • 500 ml sultinio
  • Ryšulėlis krapų

Gaminimo eiga

  1. Į maltos jautienos masę įmušame kiaušinius, suberiame svogūnus, miltus, prieskonius, įpilame pieno, viską gerai išmaišome ir paliekame pastovėti valandai.
  2. Tuomet suformuojame kotletukus ir apkepame juos keptuvėje.
  3. Apkepę sudedame į puodą, užpilame grietinėle bei sultiniu, suberiame smulkintus krapus, pagardiname druska, pipirais ir patroškiname apie 20 min.
  4. Kotletukus patiekiame su bulvių koše ar kitu mėgstamu garnyru.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.