2 „Feel the Beef“ marmurinės jautienos T-Bone kepsniai
Aliejus kepimui
Druska, pipirai
Žalioji citrina | Patiekimui
Šviežia kalendra | Patiekimui
Jalapenas arba aitrioji paprika | Patiekimui
Naminės salsos ingredientai:
1 skardinė (400 g) konservuotų pomidorų savo sultyse
1/2 svogūno
2 skiltelės česnako
Saujelė šviežios kalendros
1/2 jalapeno arba aitriosios paprikos
1 v. š. aitriųjų paprikų padažo
1/2 a. š. druskos
1/4 a. š. malto kumino
Pipirai
1 žaliosios citrinos sultys
Gaminimo eiga
Į keptuvę pilame aliejaus. Kai keptuvė gerai įkaista, dedame kambario temperatūros kepsnius ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes, kas minutę apversdami.
Iškepusius kepsnius perkeliame ant lentelės arba į lėkštę, pabarstome druska ir pipirais bei leidžiame pailsėti kambario temperatūroje, kol paruošime salsą.
Ruošiame salsą: į maisto smulkintuvą dedame visus salsos ingredientus ir sutriname iki vientisos masės.
Kepsnius patiekiame su paruošta salsa, žaliosios citrinos ketvirčiais, šviežia kalendra.
Mėgstantiems gaminti…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.