Jautienos T-Bone su keptais portobello grybais

20 min

5 porcijos

Ingredientai

  • 3 „Feel the Beef“ jautienos T-bone kepsniai
  • 5 portobello grybai
  • 200 g svogūnų
  • 50 g česnakų
  • 200 g šoninės
  • 100 g sviesto
  • 200 ml grietinėlės
  • 100 g kietojo sūrio
  • 2 v. š. majonezo
  • 1 poras
  • Aliejus
  • Druska ir pipirai

Gaminimo eiga

  1. Kiekvieną T-Bone kepsnio pusę kepame po 3 min. 180–200°C, ant viršaus uždedame po gabaliuką sviesto ir paliekame pailsėti.
  2. Susmulkiname ir aliejuje pakepiname svogūną bei česnaką, dedame kubeliais pjaustytą šoninę, viską gardiname druska ir pipirais. Vėliau pilame grietinėlę.
  3. Grilyje apkepiname nepjaustytus portobello grybus. Ant grybų pilame padažą, užtarkuojame sūrio ir kepame dar 5 min.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.