T-bone kepsnys su žaliųjų pipirų padažu ir lipniomis bulvytėmis
35 min
5 porcijos
Ingredientai
2 „Feel the Beef“ jautienos T-bone kepsniai
Druska, pipirai
Padažas:
1 a. š. žaliųjų pipirų
70–90 ml brendžio
2 v. š. Vorčesterio padažo
2. v. š. Sojų padažo
200 ml grietinėlės
Lipniosios bulvytės:
Bulvės
Česnakas
Druska ir pipirai
Kmynai
Majonezas
Gaminimo eiga
Į sausą keptuvę beriame pasmulkintus pipirus. Keptuvei įkaitus, pilame ~70–90ml brendžio, leidžiame nugaruoti alkoholiui, pilame 2 v. š. Vorčesterio padažo, 2 v. š. sojų padažo ir 200 ml grietinėlės. Kaitiname ant mažos kaitros iki norimos konsistencijos.
Kambario temperatūros mėsą dedame ant grotelių ir kepame po kelias minutes iš abiejų pusių, kol vidinė temperatūra tampa 54 ℃.
Lipnios bulvyčių skiltelės:
Bulves supjaustome skiltelėmis. Apverdame 5–7 min., nupilame vandenį, pagardiname trintu česnaku, kmynais, druska, pipirais ir majonezu. Išmaišome, dedame į kepimo skardą ir kepame 30 min.
Mėgstantiems gaminti…
Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.