Brandintos jautienos T-Bone steikas su kriaušėmis ir cukinijomis

20 min

1 porcija

Ingredientai

  • „Feel the Beef“ brandintos jautienos T-Bone kepsnys
  • 30 g alyvuogių aliejaus
  • Druska, pipirai
  • Šviežias rozmarinas
  • 30 g česnako
  • 50 g sviesto
  • 100 g grilintų cukinijų
  • 100 g mini kriaušyčių
  • 100 g apvirtų bulvių
  • 50 g apvirtų šparagų
  • 50 g šalotinių svogūnų
  • 100 g pomidorų „Passatos“
  • Kalendra, petražolės

Gaminimo eiga

  1. Mėsą 30 min. palaikome kambario temperatūroje, nusausiname. Mėsą tepame aliejumi, apiberiame druska ir pipirais.
  2. Gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi ir apkepame mėsą iš visų pusių.
  3. Į keptuvę pridedame sviesto, česnako, rozmarino ir šauname į orkaitę (220°C 2-3 min.). Prieš patiekdami, leidžiame mėsai 5 min. „pailsėti“.
  4. Ruošiame garnyrą: ant trupučio aliejaus pakaitiname smulkintą česnaką, šalotinį svogūną, pomidorų „Passatą“, rozmariną, grilintas cukinijas, mini kriaušytes, šparagus ir bulves. Pagardiname druska ir pipirais.

Mėgstantiems gaminti…

Receptai, padėsiantys priderinti kitus ingredientus ir iš jūsų pamėgtos mėsos išgauti maksimalų skonį bei naudą sveikatai.

E-parduotuvė

…ir tiems, kurie
mėgsta džiuginti.